Vakantie Maleisië

Vakantie Maleisie
- Vakantie Maleisie -

Een vakantie naar Maleisië ligt wellicht niet voor de hand, maar is zeker de moeite waard! De prachtige natuur, het helderblauwe water en de mooie stranden maken dit de perfecte uitvalsbasis voor een strand- en zonvakantie. Wilt u uw vakantie liever wat actiever insteken? Ook dan is een vakantie naar Maleisië een goede optie. U kunt er namelijk goed duiken, er zijn grote stukken ongerepte natuur te bekijken en diverse nationale parken te bezoeken.

Klik hier voor alle vakanties naar Maleisië

De kenmerken van dit prachtige vakantieland

Maleisië telt heel veel bezienswaardigheden. Behalve de eerder genoemde ongerepte natuur en nationale parken vindt u hier ook berggebieden, moerassen, theeplantages en regenwouden. En vergeet de wilde dieren zoals luipaarden, apen en olifanten niet. De exotische eiland Penang en Langkawi zijn zeer geschikt voor een strandvakantie in Maleisië. Heel anders is de hoofdstad Kuala Lumpur. Hier wordt u omgeven door imposante wolkenkrabbers en een prachtige skyline. Over het algemeen wordt er in Maleisië veel Engels en Chinees gesproken. De officiële taal is Maleis. Daarnaast staat het land ook bekend als locatie voor het tv-programma Expeditie Robinson.

De beste reisperiode voor een strandvakantie in Maleisië

Tijdens uw zonvakantie in Maleisië kunt u verblijven in een van de luxe resorts of hotels. De bij ons beschikbare resorts vindt u hier. Wilt u uw vakantie naar Maleisië geheel naar eigen wens invullen? In dat geval creëren wij samen met u een vakantie op maat. Bij ons is vrijwel alles mogelijk! Korte en heftige regenbuien komen het gehele jaar voor. Wanneer u een strandvakantie naar Maleisië wilt plannen, kunt u hier het beste in juni, juli of augustus heen reizen. Dan bent u verzekerd van de minste neerslag en kunt u dus heerlijk genieten op de witte stranden. Overigens geniet u dankzij het tropische klimaat het hele jaar door van temperaturen tussen de 25 en 35 graden celsius, ook met regen.

Uw vakantie naar Maleisië

Uw strandvakantie in Maleisië ligt op zo’n ongeveer 12 uur vliegen vanaf onze Hoofdstad. Houd er rekening mee dat het tijdsverschil 6 uur in de zomertijd en 7 uur in de wintertijd is. U kunt haast overal pinnen of met een creditcard betalen. Voor meer informatie over een zonvakantie in Maleisië kunt u contact met ons opnemen via 0528 - 27 04 31 of langskomen op afspraak. U kunt uiteraard ook direct een offerte aanvragen voor een vakantie naar Maleisië.

World Travel Holland BV

van Echtenstraat 25
7902 EK Hoogeveen

0528 - 27 04 31
info@worldtravel.nl

Kvk: 04033710 Btw: NL8048.17.649.B01